BIOSEPT GEL ZA DEZINFEKCIJA 100ML

70 ден

Дезинфекција на раце на лица кои работат медицински установи, лаборатории, фармацевтска индустрија, прехрамбена индустрија, градинки, домашна употреба.

Начин на употреба:

Гелот нанесете го на суви раце и оставете да се исуши 30 секунди.

Количина:

Опис

Дезинфекција на раце на лица кои работат медицински установи, лаборатории, фармацевтска индустрија, прехрамбена индустрија, градинки, домашна употреба.

Начин на употреба:

Гелот нанесете го на суви раце и оставете да се исуши 30 секунди.

 

Сеуште немате прегледено производи