Biosept gel za dezinfekcija 450ml

230 ден

72 на залиха

Количина:

Опис

Дезинфекција на раце на лица кои работат медицински установи, лаборатории, фармацевтска индустрија, прехрамбена индустрија, градинки, домашна употреба.

Начин на употреба:

Гелот нанесете го на суви раце и оставете да се исуши 30 секунди.

Сеуште немате прегледено производи