BIOSLINE APIX perli, 30 perli

Бренд:

480 ден

Апикс прополи перлите за џвакање се додаток во исхраната кои што ги покажува добро познатите својства на прополисот титриран со галангин, како и антиоксадитивните својства на семки од грејпфрут, богати со биофлавоноиди.

Количина:

Опис

APIX PROPOLI

Апикс прополи перлите за џвакање се додаток во исхраната кои што ги покажува добро познатите својства на прополисот титриран со галангин, како и антиоксадитивните својства на семки од грејпфрут, богати со биофлавоноиди. Содржи синап, сладок корен, етерични масла од нане, анасон и жалфија, цинк.

Синапот има емолиентно и омекнувачко дејство на слузокожата од грлото и го зачувува тонот на гласните жици, додека етеричните масла од нане анасон и жалфија ја фаворизираат добросостојбата на носот и грлото. Производот содржи и Цинк, кој допринењсува за нормална функција на имуниот систем .

Начин на употреба: џвакајте полека од 4-6 перли во текот на денот.

Сеуште немате прегледено производи