BIOSLINE KOENZIM Q10, 60 kapsuli

Бренд:

1,260 ден

Додаток во исхраната кој содржи Kaneka Q10 специфичин комплекс на коензим Q10 и убихинон, добие со ферментација на природен чист квасец. Коензим Q10 е состојка мнгу значајна за голем број физиолошки процеси.

Количина:

Опис

Q10 MAX

значаен за голем Број физиолошки процеси

Додаток во исхраната кој содржи Kaneka Q10 специфичин комплекс на коензим Q10 и убихинон, добие со ферментација на природен чист квасец. Коензим Q10 е состојка мнгу значајна за голем број физиолошки процеси. Содржи фосфолипиди од сончоглед и екстракт од црн бибер Bioperine, титриран до 95% пиперин. Kaneka Q10 е заштитена марка на Kaneka Nutrients – САД.

Bioperin е заштитена марка на Sabinsa Co. – САД.

Начин на употреба:

1 капсула дневно во тек на секој главен оброк или по секој главен оброк со малку вода или друга течност;

Се препорачува максимум 4 капсули дневно.

Состав во 2 капсули:

Kaneka Q10 – коензим Q10 100,0 мг, Фосфолипиди од сончоглед титрирани до 24% чист фосфатидилхолин 200,0 мг, Bioperine – екстрат од плодови на црн бибер титриран до 95% чист пиперин 2,5 мг.

Сеуште немате прегледено производи