BIOSLINE MAGNESIO Completo, 32 kesi

Бренд:

640 ден

Магнезиумот ја подобрува нормалната функција на нервниот систем и исто така и нормална функција на мускулите.

Количина:

Опис

МАГНЕЗИО КОМПЛЕТО

Magnesio Completo е додаток во исхраната кој содржи 4 различни форми на магнезиум: Пидолат, Карбонат, Цитрат и морски Магнезиум (екстракт од морска вода добиен со процес на испарување). Магнезиумот ја подобрува нормалната функција на нервниот систем и исто така и нормална функција на мускулите. Формулата е збогатена со фруктоологосахариди (FOS), пребиотски влакна со краток ланец.

Начин на употреба:

Се препорачува 1 ќесичка растворена во чаша со млака вода. Се меша додека не се раствори и треба да се испие веднаш. Се препорачува 1-2 ќесички во текот на денот, подалеку од оброци

Сеуште немате прегледено производи