BIOSLINE MIGRALEN, 12 kesicki

Бренд:

375 ден

МИГРАЛЕН е оргинална формула на база на титрирани и стандардизирани растителни екстракти кои помагаат во регулирање на физиолошкото ослободување на серотонин (основа на секоја главоболка), модулирајќи го прагот на болка и притоа помагаат во отстранување на главоболката.

Количина:

Опис

МИГРАЛЕН

ПРИРОДНО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШАТА ГЛАВОБОЛКА

…СЕКОГАШ КОГА ЌЕ ВИ ЗАТРЕБА

МИГРАЛЕН е оргинална формула на база на титрирани и стандардизирани растителни екстракти кои помагаат во регулирање на физиолошкото ослободување на серотонин (основа на секоја главоболка), модулирајќи го прагот на болка и притоа помагаат во отстранување на главоболката. Содржи екстракти од: Танацетум – содржи партенолиди кои го регулираат ослободувањето на серотонин. Плод од кола – богат со кофеин, стимулатор на централниот нервен систем кој го потенцира ефектот на другите состојки. Плод од витекс – ја олеснува болката предизивикана од хормонален дисбаланс. Маточина – има добро познат релаксирачки ефект при нервна напнатост и стресни ситуации. Ѓумбир – содржи гингероли кои го реглираат чувството на наузеа (гадење) кое често ги придружува нападите на мигренозна болка. Мигрален е во облик на прашок со брза апсорпција под јазик и е сосема безбеден за секојдневна употреба.

Начин на употреба: Се препорачуваат 1-2 кесички растопени под јазик.

2 кесички содржат: 1,4 мг Витамин Б2

Растителни компоненети: 125 мг екстракт од танацетум (Tanacetum parthenium), 100 мг екстракт од плод од кола (Cola nitida), 32 мг екстракт од витекс (Vitex agnus-castus), 25 мг екстракт од маточина (Melissa offcinalis), 5 мг екстракт од ѓумбир (Zingiber officinalis).

Сеуште немате прегледено производи