BIOSLINE NEOCISTIN, 30 tableti

Бренд:

840 ден

Содржи екстракт од брусница со висок процент напроантоцијанидини тип А, корисни за физиолошката функција за уринарните патишта. Овој производ е подобрена формула.

Количина:

Опис

Неоцистин Протект

Неоцистин Протект е додаток во исхраната кој што е создаден во лабораторија на Биос Лине во соработка со престижните универзитети во Италија. Содржи екстракт од брусница со висок процент напроантоцијанидини тип А (добиени со метод HPLC-MS/MS), корисни за физиолошката функција за уринарните патишта. Формулата е збогатена со Д-Маноза, Витамин Ц, Етерично масло од Чајно дрво и екстракт од Индиски Колеус богат со Форсколин. Овој производ е подобрена формула.

Начин на употреба: од 1-3 таблети дневно со малку вода. Најдобро дејство има ако се зема една таблета наутро веднаш по будење и две таблети навечер пред спиење. Се препорачува пиење на 2 литри вода во текот на денот.

Содржина 3 таблети: Д-Маноза 300,00мг, Брусница екстракт од плодови богати со 36% проантоцијанидини (PAC) 120,00мг, вкупно Проантоцијанидини 43,20мг, од кои Проантоцијанидини тип А 36,72мг, Индиски Колеус екстракт од корен богат со 10% Форсколин 90,0мг, Чист форсколин 9,00мг, Витамин Ц 360,00мг, Чајно дрво етерично масло 3,00мг.

Сеуште немате прегледено производи