BIOSLINE SUPER C-500mg, 24 tableti

Бренд:

450 ден

Витамин Ц допринесува за нормална функција на имуниот систем и ги заштитува клетките од оксидативен стрес.

Количина:

Опис

SUPER C 500mg

Додаток во исхраната со екстракт од плодови на Шипка и Каму Каму

Супер Ц 500 е додаток во исхраната со витамин Ц од плодови на Шипка и Каму Каму. Плодовите на Каму Каму потекнуваат од растение кое наликува на грмушка и расте во амазонските шуми, додека плодовите на Шипка се познати како еден од најбогатите плодови со природен Витамин Ц. Витамин Ц допринесува за нормална функција на имуниот систем и ги заштитува клетките од оксидативен стрес.

Начин на употреба:

1 таблета дневно текот на денот со малку вода или друга течност.

Состав 1 таблета:

– Шипка плодови,

Екстракт од плодови

богат со 70% витамин Ц

711,00 мг

– Каму Каму плодови,

Екстракт од плодови

богат со 20% со

Витамин Ц 15,00мг

– Чист природен

Витамин Ц 500,00мг

(% РДА 625)

Сеуште немате прегледено производи