DOCTОRS M Спреј против вошки

Бренд:

360 ден

М СПРЕЈ ЗА ВОШКИ

Количина:

Опис

Зa деца и возрасни

Пред употреба протресете го и нанесете на косата и темето на главата. За да биде ефикасно вошките мора да дојдат во конакт со препаратот.
Изчешлајте ја косата со густ чешел. Најдобро е да ја оставите косата со нанесенениот спреј да се исуши без употреба на фен.

Не мора да се мие.

Не содржи токсични пестициди.

Сеуште немате прегледено производи