Aloe vera + Noni сок, 1000ml

Бренд:

960 ден

Але Вера и Нони се две билки кои традиционално се користат поради нивните својства и сега се во синергистичка комбинација која ги подобрува нивните индивидуални карактеристики.

Количина:

Опис

Але Вера и Нони се две билки кои традиционално се користат поради нивните својства и сега се во синергистичка комбинација која ги подобрува нивните индивидуални карактеристики.
Тие содржат некои слични принципи (полисахариди, минерали, амино киселини), кои здружени, го зајакнуваат нивното дејство. Алое и Нони, исто така содржат уникатни својства кои го надополнуваат нивното дејство: Алое содржи многу повеќе витамини и ензими од Нони, додека Нони содржи проксеронин и други амино киселини кои не се присутни во Алое. Затоа здружени Алое Вера + Нони имаат подобро прочистувачко, смирувачко, енергетско дејство,  корисни се за гастроинтестиналниот тракт, даваат поддршка на имунолошкиот систем и придонесуваат за општа балгосостојба. Комбинацијата на Нони и Алое Вера, на која е додаден сок од боровинки, исто така, го намалува вкусот на Нони кој не е секогаш пријатен. Чистиот сок од Нини, кој го користи ЕСИ, доаѓа од Хаваи, од растенија растени на почва особено богата со хранливи материи. Сокот од Алое Вера доаѓа од растенија одгледувани без употреба на пестициди и хемиски ѓубрива, со сигурност содржи најмалку 7000 мг / литар полисахариди (фракција со молекуларна тежина поголема од 20.000 Далтон)

УПОТРЕБА:
1  мерица од 25мл, 3 пати на ден, таков каков што е или разреден во вода.

ПАКУВАЊЕ: 1000 мл во шише

Сеуште немате прегледено производи