Etericno maslo od ruzmarin, 10ml

Бренд:

185 ден

100% етерично масло од рузмарин

 

Количина:

Опис

Состав:
100% етерично масло од рузмарин

Употреба:

  • Подобрува раст и јачина на коса
  • ја тонира и хидрира кожата
  • поттикнува ментална активност
  • смирува и ослободува од стрес
  • поттикнува имунитет
  • стимулира циркулација и намалува болка

Пакување:10ml

Сеуште немате прегледено производи