FLORADIX B-COMPLEX, 250ml

Бренд:

740 ден

Флорадикс витамин Б комплекс содржи витамини на бкомплекс кои се вклучени во мноштво важни метаболички процеси во телото значително придонесуваат за општото здравје и благосостојба.

Количина:

Опис

Флорадикс витамин Б комплекс содржи витамини на бкомплекс кои се вклучени во мноштво важни метаболички процеси во телото значително придонесуваат за општото здравје и благосостојба.

Дневната доза од 20 мл обезбедува доволни количини на витамини Б1, Б2, ниацин, Б6, биотин и Б12.

 

Сеуште немате прегледено производи