Floradix Saludinam, 250 ml

Бренд:

740 ден

Течен калциум, магнезиум, и Д витамин формула.

Количина:

Опис

Калциумот, магнезиумот, Д витаминот и цинкот придонесуваат за нормално одржување на коските. Калциумот, магнезиумот и Д витаминот, исто така, придонесуваат за нормално одржување на забите. Пакрај тоа, Д витаминот придонесува за нормална апсорпција и искористување на калциумот и фосфорот како и за нормални нивоа на калциум во крвта.

Салудинам течноста е лесна за употреба и помага во заштита на балансот на калциум, магнезиум, цинк и витамин Д. Бидејќи овие хранливи материи се веќе растворени, тие се апсорбираат побрзо во дигестивниот систем, Сапудинам содржи неколку концентрати од овошни сокови и избрани билки за пријатен вкус.

Салудинам е погоден за вегетаријанци и алергични на лактоза и глутен.

Сапудинам е особено корисен за жените, адолесценти, стари лица, спортисти и луѓе кои имаат недостаток на овие хранливи материи ва нивната исхрана. Салудинам е исто така погоден за бремени жени и доилки.

Сеуште немате прегледено производи