KAMAGRA, АКЦИЈА 1+1

Бренд:

660 ден

Активните супстанци во овоој хербален препарат делуваат синергистички (заедно) и помагаат за подобрување на сексуалната функција кај мажи.

Количина:

Шифра: 8900 Категорија:

Опис

KAMAGRA е создадена и наменета специјално за мажи. Со неа се постигнува позитивен ефект кај: спречување на предвремена ејакулација, задржување на ерекцијата, зголемување на сексуалната способност и либидото, подобрување на физичка и психичка моќ, зголемување на бројот и подвижноста на сперматозоидите.

Состав

Стандардизирани екстракти од Л-аргинин 250 мг, јохимбе 50 мг (10% екстракт), женшен 150 мг, трибулус терестрис 150 мг.

Активните супстанци во овоој хербален препарат делуваат синергистички (заедно) и помагаат за подобрување на сексуалната функција кај мажи. Л-аргинин доведува до создавање на азот моноксид и ја подобрува синтезата на протеини. Азотниот моноксид ги дилатира (шири) крвните садови на машкиот полов оран што резултира со подобрено снабдување со крв и ерекција.

Јахомбе го зголемува либидото и квалитетот на ерекција. Има поволен ефект кај мажи со сексуално нарушување од васкуларно/психичко потекло или со дијабетес.

Трибулус терестрис-нехормонски екстракт со андроген ефект. Го зголемува нивото на тестостерон (машки полов хормон). Го јакне либидото, го продолжува времетраењето на ерекцијата. Го зголемува бројот и подвижноста на сперматозоидите.

Жен шен го потенцира ефектот на азотниот монокд=сид, ја зголемува физичката сила, ја намалува малаксаноста, го стимулира имуниот систем и има поволен ефект врз општата состојба на организмот.

Дозирање

По 1 капсула 2-3 пати дневно после јадење. Камагра се зема до совладување на предвремена ејакулација и постигнување на саканата полова издржливост и моќ.
Дејството на Камагра не настапува веднаш. Препаратот не е наменет за добивање на моментален ефект, а е предвиден за долгорочно решение. Оптимален рок за добивање ефект од препаратот е различен за секоја индивидуа. Обично се неопходни 4 седмици за добивање на целосен резултат.

Сеуште немате прегледено производи