КОНОП крем 10%, 250мл

Бренд:

700 ден

спортски повреди, болки, оток

Количина:

Опис

Зелен конопен крем со 10% масло од коноп
Активни супстанци:
✔ масло од коноп 10%
✔ метил салицилат
✔ камфор
Употреба:
Кремата го зголемува протокот на крвта и мускулна релаксација.
Перфузијата на кремот помага да се потисне чувството на вкочанетост во мускулите и зглобовите, а со тоа го зголемува ефектот од физикалната терапија и мануелната масажа

Сеуште немате прегледено производи