Osteoflex plus, 30 таблети

Бренд:

1,140 ден

Osteoflex plus може да обезбеди нутритивна поддршка за нормални зглобови и ‘рскавици. Osteoflex plus е уникатна комбинација на глукозамин…

Количина:

Опис

Osteoflex® Plus, таблети со продолжено дејство, се формулација која обезбедува оптимална комбинација , нутритивна поддршка за флексибилни зглобови и ‘рскавица. Уникатна комбинација на високо квалитетен глукозамин, хондроитин сулфат и хијалуронска киселина, кој овозможува продолжено дејство и оптимална нутритивна поддршка на сврзни ткива и рскавица. Формулацијата е дополнета со витамин Ц кој поддржува нормално формирање на колаген, а и манган кој овозможува нормално функционирање на сврзното ткиво. Погоден е за мажи и жени од сите возрасти.

Возрасни и деца над 14 годишна возраст, 1 таблетa дневно со главниот оброк. Не ги пречекорувајте препорачаните дневни дози освен ако за тоа не ве советува соодветно квалификувано лице.

 

Лицата со дијабет треба да побараат совет од квалификувано медицинско лице пред употреба на овој додаток на исхраната.

Не го земајте овој препарат ако сте алергични на школки.

Додатоцитенаисхранатанетребадасекористаткакозаменазаразновиднаисхрана.

Сеуште немате прегледено производи