NEON дневен дозатор за таблети

Бренд:

130 ден

Неон дневниот дозатор за лекови содржи 4 прегради кои ве потсетуваат да го земете лекот во право време, брзо и едноставно.

Количина:

Опис

Неон дневниот дозатор за лекови содржи 4 прегради кои ве потсетуваат да го земете лекот во право време, брзо и едноставно.
Секој дел има ознака за период од денот: утро, пладне, вечер или ноќ.
Поклопецот од провидна пластика овозможува да проверите дали сте го зеле лекот без дополнително движење на истиот.
Поради малите димензии, кутијата може да се носи во џеб или торба.

Сеуште немате прегледено производи