NEON XL ДНЕВЕН ДОЗАТОР ЗА ТАБЛЕТИ

Бренд:

180 ден

Неон дневниот дозатор XL е предвиден за чување на поголем број лекови, витамини или суплементи.

Количина:

Опис

Неон дневниот дозатор XL е предвиден за чување на поголем број лекови, витамини или суплементи.
Содржи 4 прегради кои ве потсетуваат да го земете лекот во право време, брзо и едноставно.
Секој дел има ознака за период од денот: утро, пладне, вечер или ноќ.
Поклопецот од провидна пластика овозможува да проверите дали сте го зеле лекот без дополнително движење на истиот.

Сеуште немате прегледено производи