NIP Сет садови за храна

Бренд:

415 ден

Сет садови за храна

Количина:

Опис

• Сетот содржи садови со капак

• Мал облик, лесен за складирање

• Може да се складира во фрижидер или во ладилник

• Идеален за на пикник или за во градина

• 0% BPA

• Димензии: 5.5×10.5cm

Сеуште немате прегледено производи