NoDol, 60 капсули

Бренд:

460 ден

NoDol капсули е комплетна и оригинална формула со природни состојки за подобрување на флексибилноста и  за отстранување на болките во зглобовите.

Количина:

Опис

NoDol капсули е комплетна и оригинална формула со природни состојки за подобрување на флексибилноста и  за отстранување на болките во зглобовите. Потполно ефикасен благодарение на комплексната комбинација од глукозамин, хондроитин-сулфат, МСМ, билките ѓаволова канџа, алое, врба и арника. Го намалува отокот и вкочанетоста, ја олеснува подвижноста, ја намалува болката и воспалението.
Глукозаминот, хондроитинот и ѓаволовата канџа се корисни за подобрување на флексибилноста и мобилноста на зглобовите.
Манганот придонесува за нормално формирање на сврзното ткиво и здрави коски.
Алое вера е корисно поради нејзиното антиоксидативно дејство за заштита на клетките од слободните радикали.

Сеуште немате прегледено производи