Normolip 5, 30 kapsuli

Бренд:

410 ден

30 капсули

Количина:

Опис

Диететски додаток врз база на хром и Гама-Оризанол со ферментиран црвен ориз, Фитостероли и поликозаноли, корисен за подобрување на контролата на плазматскиот холетерол. Хромот е хранлива состојка која е корисна во своето дејство врз метаболизмот на масти и шеќери. 5-те природни компоненти, во услови на исхрана глобално контролирана, се корисни за одржување на физиолошките нивоа на холестерол.

Сеуште немате прегледено производи