REMOVE Smart Roll-on System со затоплувач

1,130 ден

Smart roll -on system  е посебен производ кој вклучува се што е потребно за релаксирана и безболна депилација .

Се што вам ви е потребно за сигурна и релаксирана депилација !
Smart roll -on system  е посебен производ кој вклучува се што е потребно за релаксирана и безболна депилација .

СПЕЦИФИКАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ:
– Smart Smart-rollroll -on кертриџот ја менува бојата кога е подготвен за употреба ја менува бојата кога е подготвен за употреба
– Не содржи rosin resin, парабени, минерални масла и шеќери.
– Дерматолошки тестиран

ПАКУВАЊЕТО СОДРЖИ :
– 1 Електичен грејач + 1 Кабел
– 1 Smart Rol -on Кертриџ
– 4 Pain Пред – депилациски марамчиња
– 4 Remove После -депилациски марамчиња
– 10 Ленти за депилација ( 7cm x 25cm,вкупно 2.5 m)

НАЧИН НА УПОТРЕБА :
1. Пред користење на Smart Roll-on восокот, нанесете ги Pain -less пред -депилациските марамчиња за намалување на болката. Втријте ги на пределот кој ќе го депилирате и почекајте најмалку 10 мин.
2.Пред да го загреете, отворете го капачето на Roll -on кертриџот со вртење во насока спротивна од движењето на стрелките на часовникот . После отстранувањето на сигурносното капаче затворите го капачето вртејќи во насока на движење стрелките часовникот. Вклучете го грејачот во струја и ставете восокот него.Кога ќе се загрее восокот бојата од виолетова премине во розова , што значи дека восокот е течен и топол.
Можете да го нанесете восокот на вашата кожа после отстранувањето од уредот, или додека е сеуште во него.

3. Нанесете тенок слој восок на кожата во насока на раст на влакната. Ако нанесете подебел слој на восок резултатите од депилацијата ќе бидат лоши . После нанесувањето на восок кожата, поставете ја лентата од горе со цврст притисок во насока на растење влакната.
4. Држете ја кожата затегната со едната рака и брзо повлечете лентата еден потег во насока спротивна од растот на влакната. Ако преостанале влакна, вратете ја лентата повторно  и веднаш повлечете . Исклучете го уредот после депилацијата .
5. После депилација, исчистете го восокот со Remove после -депилациски марамчиња . Ако немате марамчиња, може да користите и друго масло за отсранување на восок или бебиња.

Досега немате прегледано ниту еден производ.