Направете ја нарачката во наредниве 11 hours 55 minutes и изберете БЕСПЛАТЕН ПРОИЗВОД! САКАМ ГРАТИС

Slim mix caj filter

Бренд:

75 ден

Слим микс – чајна мешавина за намалување телесна тежина

20 kesi

Количина:

Категорија:

Опис

Слим микс – чајна мешавина за намалување телесна тежина
Претставува мешавина од кора од крковина (крушина), зајчев трн, корен од глуварче, слатко дрвце, камилица и сладок анасон. Сите компоненти во мешавината придонесуваат за намалување на телесната тежина преку забрзување на перисталтиката на цревата, обезбедување редовно празнење на цревата, намалување на ресорпцијата на материите и зголемена елиминација на вишокот течности.

Се препорачува да се користи неколку пати во тек на денот, после оброк, незасладен.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Достапен е во пакување: филтер – кесички 20 х 1,5 g, 100 g