Baume Quinine, 200ml

Бренд:

550 ден

Балзам од кинин за појачување на ефектот на шампонот против опаѓње од кинин.

Количина:

Опис

Baume Quinine – Балзам од кинин за појачување на ефектот на шампонот против опаѓње од кинин, користете го зајакнувачкиот кондиционер со кинин и B-витамини, кој го прави отплеткувањето на косата полесно. Тој мора да се нанесе веднаш после измивањето со шампонот и да се остави да делува 2 до 3 минути.

Сеуште немате прегледено производи