BIOSLINE Vitamin C Acerola dzvakanje, 60 tableti

Бренд:

735 ден

Витамин Ц ја фаворизира нормалната функција на имуниот систем и ги заштитува клетките од оксидативен стрес.

Количина:

Опис

Витамин Ц 60 таблети за џвакање

Витамин Ц од Ацерола и биофлавоноиди од агруми

BL7408-Додаток во исхрана

Витамин Ц за џвакање

Додаток во исхраната со Витамин Ц добиен од Ацерола, растение кое потекнува од централна Америка. Витамин Ц ја фаворизира нормалната функција на имуниот систем и ги заштитува клетките од оксидативен стрес.

Начин на употреба: 1-2 таблети дневно се џвакаат во текот на денот.

Состав 2 таблети: Ацерола Плодови (Екстракт титриран до 70% богат со витамин Ц 257,00 мг, Чист витамин Ц 180,00 мг – 225% РДА), Биофлавоноиди од Агруми (Екстракт титриран до 60% богат со есперидин 42,00мг, Чист еспиридин 25,20мг).

Сеуште немате прегледено производи