Botanic Oils шампон со маслиново масло и коњско опавче 400ml

250 ден

Ја обновува косата од коренот до врвовите.

Bioblas Botanic Oils шампон со маслиново масло и коњско опавче за сува и оштетена коса 400ml

Збогатен со органски серум против опаѓање на косата, од маслиново масло и коњско опавче. Ја обновува косата од коренот до врвовите. Дава ефект на здрава и негувана коса.  Го продолжува животниот век на влакното и го намалува влијанието на надворешните фактори.

Досега немате прегледано ниту еден производ.