PEDACET Шампон против вошки

Бренд:

120 ден

Ефикасно средство против вошки на главата и срамните вошки.

Количина:

Опис

Ефикасно средство против вошки на главата и срамните вошки.

Содржи природен пиретрин кој не е токсичен за човекот и за топлокрвните животни. Пиретринот во комбинација со останатите компоненти го олеснува чистењето на косата и таа останува чиста.

Приспособен е за сите типови коса.

Може да се употребува секој ден по неколку пати.

Сеуште немате прегледено производи