TEARS NATURALE II капки за очи

310 ден

За ублажување на иритации предизвикани од суви очи.

Вештачки солзи кои се користат за привремено ослободување од жарете и иритација поради сувост на окото и за употреба како заштита од понатамошна иритација. За привремено ослободување од непријатност заради мала иритација на окото или од изложување на ветер и сонце.

Начин на употреба:
Една до две капки во секое око онолку пати на ден колку што е потребно за да се отстранат симптомите на иритација или според упатствата на лекарот.
Ако иритацијата продолжи, престанете да користите капки за очи и консултирајте се со лекар. Може да се користат и кога во очите имате меки контактни леќи.

Досега немате прегледано ниту еден производ.